onsdag 29. desember 2010

Min fotoblogg!

Nå har jeg kommet SÅ langt... Dette er spennende - må jo bare hoppe i det! 
Velkommen inn i min nye blogg! =)
Her skal jeg legge ut bilder som jeg lager- en FOTO blogg altså! 
Bilder har alltid fasinert meg og jeg har forstått at MANGE mennesker fasineres av fotografier. Jeg undres mange ganger over at vi hele tiden er i stand til å finne og å fange nye motiv, 
men ser at nye variasjoner dukker opp hele tiden. Jeg gleder meg over det. 
Håper at bildene mine kan gi glede, sorg, fasinasjon, avsky, beundring, inspirasjon - i det hele tatt vekke reaksjoner på èn eller annen måte. 
Til mine kommende følgere: God appetitt! Jeg håper det "smaker"! 


Bilder fra høsten 2010 blir de første jeg legger ut. :)
4 kommentarer:

 1. Gratulerer med blogg Sonja. Denne gleder jeg meg til å følge. Og kanonflotte bilder du har lagt i innlegget her, en fryd for øyet :o)

  SvarSlett
 2. Neimen, Anne da - denne skal ingen se foreløpig, for jeg har ikke klart dette helt ennå! =)=)=)

  SvarSlett
 3. Å joda du har klart det Sonja. Nå "følger" jeg deg, så du får bare kaste deg ut i det.!!
  Flotte bilder dette på alle måter.
  Kanskje jeg vil råde deg til å nedskalere bildene noe. Når du legger de ut i stort format må man scrolle både i høyden og i bredden. Samtidig oppnår du at bildene blir mindre attraktiv til å laste ned for andre, bildene blir mindre anvendelig til utskrift blant annet.
  Det er litt forskjellig praksis, noen legger ut i stort format, selv bruker jeg 900 piksler i bredden, andre igjen gjør bildene enda mindre. :))

  SvarSlett
 4. Luringer......;) Tusen takk for de gode tipsene, Stein-Evert - og velkommen inn i min blogg! (Velkomen til deg også, Anne!)
  Det er disse tingene du tipser om + bakgrunn og fonter som jeg må bearbeide litt først tenkte jeg...=P Det blir vel bra etterhvert!

  SvarSlett