søndag 22. mai 2011

20/52 Styggfint

Det er mye stygt man kan lage noe fint av. Men hva er stygt og hva er fint - that's the question... 
Da vi fikk presentert denne oppgaven tenkte jeg at her har vi mye å velge mellom - problemet er bare hva skal jeg velge? Man har jo lyst til å finne på noe som ikke er så innlysende, men jeg tok den lettvinte varianten denne uken:  Jeg hadde tatt et tilsvarende bilde som under her før, og var veldig fornøyd med det. Jeg kunne ikke bruke det, ettersom vi må ta bildet samme uken som oppgaven blir gitt, så jeg dro ut i dag og tok et nytt.  Så dere;  det som er rustent og stygt kan bli til noe vakkert og formfullt - alt avhenger av presentasjonen. =) Jeg valgte det øverste bildet som bidrag i "52 uker", men legger ved to til fra samme turen.Her de andres Styggfine bidrag: =)

Yngve Thoresen: Eastern Pasque Flower
Anne Ueland: Mr Ugly Pretty
Naturglede/Randi Lind Styggfin paddeDette er det "gamle" bildet som jeg ikke kunne bruke nå. Det ble tatt for et par år siden...
Disse kum-gitter bildene ses best på sort bakgrunn.Målnettet hang slapt ned mot bakken, og det så ikke særlig velstelt og pent ut, men med riktig utsnitt, nytt og vårfriskt gress i bakgrunnen bestrødd med noen styggfine løvetann, så ble jo dette ganske styggfint også, ikke sant?En variant til av kum-gitteret (eller hva jeg skal kalle den). Her kommer det fram flere fine farger.

9 kommentarer:

 1. God løsning Sonja. Fint bilde med god komp, og, som du sier, rust kan være stygt, men også utrulig fint.

  SvarSlett
 2. Hjertelig takk til deg, Stein-Evert! =)

  SvarSlett
 3. Liker bildet godt. Kumlokk er noe å synes syndt på. Ligger der i vær og vindt, blir tråkket på, utformet for å være nyttig; ikke være pent men alikevel har de noe estetisk og stakkarslig over seg. Tenk om dette styggfine objekt kunne snakke om alt som går over og under det...

  SvarSlett
 4. Godt sagt og tenkt, Jelrik! Takk for kommentaren! =) Dette er ikke et kumlokk, men en slags halvkuleformet gitter som stikker opp fra jorda. Det har nok allikevel blitt tråkket på av forskjellige opp igjennom åra. Man kan kikke ned i det, da - og det er spennende, for der nede er det mørkt og vått - skrekk og gru! =)

  SvarSlett
 5. Knallbra løsning og ikke minst veldig styggfint. For utgangspunktet her er ikke fint, men du har fotografert det på en så pen måte, flott komp og utsnitt, og vel gjennomført temaoppgave :)

  SvarSlett
 6. Det er ikke så rart rust er en gjenganger i fotoverden. Det er jo så stygt, men kan samtidig gi så utrolig fine bilder. Som her. Elegant, rett og slett.

  SvarSlett
 7. Kjempeflott bilde med mange nydelige detaljer - og med et lekkert utsnitt. ET bilde jeg aldri i verden hadde kommet på å ta selv. Men når du presenterer det her, ser jo selv jeg at dette er både stygt og fint på en og samme gang. Veldig god løsning!

  SvarSlett
 8. Rust er styggfint. Flott serie Sonja :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 9. Jeg likte kummene veldig godt jeg. Utrolig fine farger i rusten! Skikkelig bra løsning på ukens oppgave, min favoritt denne uken! =)

  SvarSlett