søndag 19. juni 2011

"Antikke" planter

Hei!
Disse bildene har jeg behandlet med et filter som gir et rustikt utseende.  Det gir et lunt og fargerikt uttrykk i bildene. Selv frøstanden til løvetanna ble vakker!  Håper dere liker dem også! =)

Hagebekkeblom

IrisbladerLøvetannfrø

 VillblomstBåbærlyng
DillblomstLøvetannfrøkule
Løvetann og stråBlomsten på mose

Strå fra grøftekanten

Tulipaner

7 kommentarer:

 1. Vakkert Sonja. Liker din behandling her :) God serie. ha en fin dag
  klem

  SvarSlett
 2. For noen fantastiske bilder. Både bildet og bearbeidingen er strålende. Det er også det faktum at jeg nå kan kommentere som meg ;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Håvard! Klem tilbake!
  Tusen takk, Geir! Så hyggelig at du likte det! - og så flott at jeg endelig klarte å endre sperrene! Jernecellene er gode å ha, bare man bruker dem....=)

  SvarSlett
 4. enig med Geir, fantastisk flott serie, liker din etterbehandling veldig godt.

  SvarSlett
 5. Jeg leste nylig en liste over ting man ikke skulle gjøre med bildene sine. En av tingene på listen (sammen med flere andre jeg var uenige i) var effekter som dette. Jeg er sterkt uenig, for jeg synes ikke bare dette gir en fin effekt, men det trigger også kreativiteten.

  Flotte bilder. Minner litt om de som er å finne i møbelforretninger i store format, så det er bare å sette opp butikk. :) Samtlige av disse bildene kunne jeg gjerne hatt på veggen, for de var ikke bare fine, men hadde en veldig ro over seg.

  Det føles godt å kommentere som meg, og ikke som min profil på et nettsamfunn jeg egentlig ikke er aktiv på. Synes du har gjort en god jobb med å gjøre siden mer vennlig/behagelig for leseren, med tanke på layout og nå også kommentarer.

  SvarSlett
 6. Nydelige kunstverk Sonja, så dyktig du er :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentarene, Yngve og Anne! Hyggelig å høre at dere liker dem! =)=)

  SvarSlett