lørdag 5. mars 2011

9/52


Jeg bestemt meg! 
Nå skal jeg være med på x/52 - Et bilde i uka 
- et nettsted hvor man skal man legge ut ett bilde hver uke i et helt år etter valgt tema.
Bildet må være tatt i den aktuelle uka.
Medlemmene velger tema på omgang. 

                                  
Jeg startet i dag. Temaet for uke 9 var Sanseinntrykk, og her er mitt bidrag: 

Sansegodt

Bildet er tatt i Gjerdrum i dag.
Ser dere nøye etter, vil dere se at skyene på høyre side er formet som et hjerte. 
Det var strålende sol og snøen skinte i sollyset.
Ååååahh, FOR et  positivt sanseinntrykk det gav meg!
 Jeg ble i hvertfall glad. Håper dere blir det også! =)
Her er de andre medlemmenes bidrag:) Ta en titt!


Jelrik Nylund-van Berkel: Waterdrops 
Vibeke Prestmo Valestrand: Sansetap
Sonja E. Middelhuis: Sansegodt
Ståle Ertzgaard: Uskyldshvit smak av grønt
Stein-Evert Pettersen: As time goes by
Vanja S. Lund: Øyeblikk
Anne Ueland: The Surfer
Yngve Thoresen: Baby Rattle


***

24 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg synes bildet ditt er flott.
  Ja, slike øyeblikk gir sansene næring.
  Jeg ser hjertet, flott sett.
  Følger deg videre :):):)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig, Øystein!! =) Takk skal du ha og velkommen inn!

  SvarSlett
 3. Nydelig! Og jeg ser hjertet. Gleder meg til å følge deg. :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk skal du ha, Dagrun! Det gleder meg at du vil følge meg! =) Velkommen inn!

  SvarSlett
 5. JAAAAAAAAA, Jeg ser hjertet og her en gledes sansen stor SÅ stor;O);O)))) Og deilig valg av sans!

  Velkommen med i prosjektet, veldig morro at du heiv deg med;O)

  Jeg syns du har løst oppgaven og uketema på en vidunderlig vakker måte. Fryder meg av å å se på det, og perspektiv, vinkel og toner er i tilegg helt fantastiske. Meget bra løsning;O)

  SvarSlett
 6. det er flott Sonja, det liker jeg meget godt!

  SvarSlett
 7. Flott bilde Sonja:)) Vi ble vel alle glade i dag med strålende sol, første gangen på veldig lenge:o)
  Hanne

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Line, Dirk og Hanne! Hyggelige kommentarer fra dere - det liker jeg!! =P

  SvarSlett
 9. JIppi!!! Der er du også med, kjempegøy Sonja. Fantastisk flott landskapsbilde. Tenker mange av sansene virkelig fikk ett godt inntykk her, øynene, vinterluft, stemnig og følelser, knallbra!!! :o)

  SvarSlett
 10. Ja, nå gleder jeg meg....=) Takk for hyggelig kommentar, Anne! Nå gjenstår bare å få lagt dette inn på 52 pictures. Har registrert meg, og venter bare på tilgang...=)

  SvarSlett
 11. Et godt vinterlandskap å se inn i , gode former.

  SvarSlett
 12. Jeg ser jeg ser!!!! og når en ser slike tegn tenker en, dette bare MÅ da være et tegn :-)

  Velkommen meg til deg, og YES!! vi skal ha det arti :-)))

  Anneklem til deg.

  SvarSlett
 13. Dette VAR virkelig sansegodt. Å være i verden, in-der-Welt-sein. Bildet ditt viser en deilig verden å være i. Full av inntrykk for alle sanser.

  SvarSlett
 14. Sansesnop av høyeste grad. Klar og deilig luft i et evig åpent landskap. Her får alle sanser fritt spilerom. Flott bidrag til ukas utfordring. Velkommen med skal du være!

  SvarSlett
 15. Hei Anne, og takk for den! =) Ja, vi skal ha det arti'! =) Jeg har vridd hjernen, for jeg syns temaet var litt uklart for meg... Hva BETYR det egentlig, har jeg tenkt. Tilslutt kom jeg fram til at det egentlig var det ENKLESTE temaet vi kunne fått! Alt vi hører, alt vi ser og alt vi føler er jo sanseinntrykk. Vi kunne laget bilder av alt! - men så vil vi jo gjerne levere noe spesielt, da. Denne utsikten på en vinterdag har gjort inntrykk på meg - den har jeg nydt og tatt bilder av flere ganger...=) In der Welt sein, var dekkende Vibeke! Tusen takk for kommentaren! =)

  SvarSlett
 16. Strålende bilde av den deilige delen av vinteren. Her vekkes sanser om stekend sol, lukt av appelsin, ro og stillhet, osv osv. Her nord har vi ikke kommet så langt på sesongen at vi kan nyte fjellet på denne måten, men om en måneds tid.....
  Du har løst oppgaven på en strålende måte, og vekket noen sanser hos meg. :)

  SvarSlett
 17. Dette var en flott start på X/52! Velkommen skal du være!

  Bildet er slik jeg liker å se for meg vinteren. Det er det jeg gleder meg til hvert år, men opplever så altfor sjelden.

  SvarSlett
 18. Urk, som jeg hater å kommentere på blogspot.

  Hilsen Yngve Thoresen (XmasB)

  SvarSlett
 19. Anne Ø.! Unnskyld - har glemt å takke deg for den hyggelige kommentaren din! Det begynner å bli litt mange Anner her, så en stakkars ukonsentrert eldre dame går litt i surr....=P Tusen takk skal du ha!<3
  Hei Yngve - og takk for kommentaren! Ja, sånn har vi det i Gjerdrum èn periode hvert år! =)=) Og tusen takk for velkomsthilsenen! Hvorfor liker du ikke å kommentere på blogspot?

  SvarSlett
 20. Kjempefint bilde i herlige farger. Det ser ut som du hadde en flott dag:)

  SvarSlett
 21. Tusen takk for kommentaren, Randi Lind! =) Jeg hadde en kjempefin dag! =)

  SvarSlett
 22. Heisann. Prøver igjen jeg. La inn en kommentar tidligere idag, men på grunn av problemer med innlogging mot Google Apps ved bruk av OpenId mistet jeg hele den lange kommentaren... Fatter ikke hvorfor Google Apps skal brukes ved OpenId når jeg ga url til egen OpenId server, men ok...

  Dette er en av grunnene til at jeg misliker å kommentere på blogspot. Det er tungvint. Mens det ved de fleste blogger holder med navn, epost og nettsted, krever blgospot typisk en registrert profil et sted. Jeg har profiler de fleste steder man kan velge blant, men da får jeg jo en link til denne profilen ved kommentaren. Det er jo ugunstig, når det kunne vært en link til en av mine blogger, eller kanskje en spesifikk post eller url. For å bedre dette noe skal det være mulig å tillate bruk av navn og nettsted, men dette er det ikke alle som har.

  En annen ting som gjør det tungvint er valgmulighetene som presenteres hos blogspot. På denne bloggen er det i skrivende stund 6 profiler jeg kan velge blant. Ingen av de fører til url til min fotoblogg (profilene er registrert mot min "vanlige" blogg - xmasb.com) så vidt jeg vet. I tillegg må jeg logge inn for den profilen jeg har valgt. Skjer det da en feil mister jeg hele kommentaren og må begynne på nytt. Som tidligere idag, da blogspot sendte meg til Google Apps istedet for MyOpenId, fordi xmasb.com også er registrert på Google Apps.

  Jeg ser at omtrent samtlige kommentarer på de fleste blogspot poster har lenker som fører til blogger profiler. Dette burde jo heller vært lenker til hver enkelt blogg, så man slipper å måtte lete seg gjennom en blogger profil for å finne bloggen til den som kommenterer.

  Denne bloggen er en av de snillere jeg har vært borti fra blogspot, jeg savner bare mulighet for navn/nettadresse ved kommentering. Mange andre blogger har popups (som har vært fyfy siden 1990 på nett) og kommentarfelter som åpner seg istedet for posten (og fjerner dermed mulighet til å lese posten på nytt mens man skriver for f.eks å verifisere at det man skriver stemmer med psoten).

  Dette ble en veldig lang kommentar, men da har jeg ihvertfall fått det ut av systemet. Legger til at dette selvsagt bare er min personlige mening. Jeg følger ingen blogger fra blogspot som ikke er ekstremt gode eller tilhører et prosjekt jeg følger med på (som X/52), dersom de er tungvinte å kommentere på.

  Nå skal jeg se hvilken profil jeg skal velge denne gangen da... Må bare kopiere kommentaren over i notepad først just in case.

  SvarSlett
 23. Hei Yngve! =) Dette var virkelig et gjennomtenkt og /-skrevet svar! Jeg må nok lese gjennom dette et par ganger før jeg forstår så mye, men det skal jeg! Èn ting som jeg umiddelbart ser at jeg oppfatter på samme måte som deg er tungvintheten i det å legge inn kommentarer på blogger! Takk for svar og synspunkter!=)

  SvarSlett
 24. Nydelig bildet som gjorde meg glad, og hjertet var ikke vanskelig å se:-)

  SvarSlett